• page_head_bg

Toilet bagian cistern fittings jangkungna adjuatable fittings Saniter palastik pikeun pasar universal

Katerangan pondok:

Produsén Tipe Usaha

Nagara / Wewengkon: Fujian, Cina

Produk Utama: Mékanisme Cistern, Barang Saniter, Bidet, Keran sareng Produk Pancuran

Jumlah Pagawe: 51 – 80 Jalma

Total Panghasilan Taunan: AS $ 2,0 Juta - AS $ 3,5 Juta


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Jenis Usaha Produsén
Nagara / Wewengkon: Fujian, Cina
Produk utama: Mékanisme cistern,Barang Saniter, Bidet, Keran sareng Produk Pancuran
Jumlah Karyawan: 51 - 80 Jalma
Total Panghasilan Taunan: AS$2,0 Juta - AS$3,5 Juta
Taun ngadeg 2010
3 Pasar Top: Asia 50%Éropa Kulon 15,00%Amérika Kalér 25,00%Amérika Kidul 15,00%
Sertifikasi: ISO9001
Sertifikasi produk: WRAS, CE, CUPC
mérek dagang: Ycm

Diménsi

5

Naha Milih Kami?

1. jasa saatos-jualan pangalusna
2. Dipercaya & dipercaya-pantes supplier di china
3. Urang Tujuan win-win kerjasama bisnis jeung customer ti sakuliah dunya
4. eupan balik gancang ka sadaya urusan sapopoé
5. Kami Profesional dina produksi jeung sagala jinis molds plastik
6. pangalaman gawé leuwih ti 10 taun di industri plumbing
7. pinuh & Manajemén Sora dina kadali QC

1
2
3
4

Mitra Kami

A0007-1

Prinsip water stop water valve of flush toilet

1. Nalika caina dileupaskeun, tarik kenop cai sarta kenop bakal ngaliwatan uas. Jadi cai dina tank bakal kaluar. Nalika caina dileupaskeun, colokan solokan ragrag, blocking outlet. Dina titik ieu, ngambang oge ragrag dina beungeut cai, di handapeun tank.The serelek tina ngambang ngadorong uas kana cai jeung cai kana tank.As beungeut cai naék, bal ngambang laun bakal naek alatan buoyancy. dugi tekanan cai kadorong ka handap ngaliwatan uas pikeun nyolok inlet.The tank ieu ngeusi cai.

2. Lamun pipa inlet bocor alatan gagalna (misalna colokan inlet cai teu bisa ngeureunkeun inlet cai atawa pipa cai burst), beungeut cai dina tank cai bakal terus naek sarta ahirna ngabahekeun tank.This masalah direngsekeun. ku netepkeun cai permeabel pipe.When tingkat cai naék ka lawang tina rembesan cai, cai bakal ngalir ti rembesan kana toilet jeung moal mudal tank cai.When pipa cai berpungsi normal, cai di tank cai moal ngahontal rembesan cai, jadi teu perlu salempang ngeunaan cai ngalir jauh.


  • saméméhna:
  • Teras: