• page_head_bg

Mini Pilot Anti-Siphon kalayan desain anu unik pikeun Toilet ngeusian klep toilet cistern fittings

Katerangan pondok:

Ngaran: Mini Pilot ngeusian klep

Tipe: A0006

Merk: Ycm

Asal: Cina, Xiamen

Pamakéan: Pamasangan manual


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

ngaran: Mini Pilot ngeusian klep
Tipe: A0006
merek: Ycm
Asal: Cina, Xiamen
Pamakéan: Pamasangan manual
Bahan: BAGIAN
OEM & OEM Sumuhun
Jaminan Kualitas Garansi Kualitas 1 Taun
warna: Keramik Bodas
spésifikasi: Salaku gambar
Modeu kontrol flushing: Jenis pencét leungeun
Kinerja: Tangki cai
Jenis kagiatan: Tangki cai wc

Diménsi

Sarat Pangiriman Ditampi: FOB, CFR, CIF, EXW, DDP, DDU, DAF
Mata uang pembayaran anu ditarima: USD, EUR, GBP
Jenis pembayaran anu ditampi: T / T, L / C, D / P, D / A
Pangiriman Port: Xiamen

A0006
1

Mitra Kami

A0007-1

Prinsip water stop water valve of flush toilet

1. Nalika caina dileupaskeun, tarik kenop cai sarta kenop bakal ngaliwatan uas. Jadi cai dina tank bakal kaluar. Nalika caina dileupaskeun, colokan solokan ragrag, blocking outlet. Dina titik ieu, ngambang oge ragrag dina beungeut cai, di handapeun tank.The serelek tina ngambang ngadorong uas kana cai jeung cai kana tank.As beungeut cai naék, bal ngambang laun bakal naek alatan buoyancy. nepi ka tekanan cai kadorong ka handap ngaliwatan uas pikeun nyolok inlet.The tank ieu ngeusi cai.

2. Lamun pipa inlet bocor alatan gagalna (misalna colokan inlet cai teu bisa ngeureunkeun inlet cai atawa pipa cai burst), beungeut cai dina tank cai bakal terus naek sarta ahirna ngabahekeun tank.This masalah direngsekeun. ku netepkeun cai permeabel pipe.When tingkat cai naék ka lawang tina rembesan cai, cai bakal ngalir ti rembesan kana toilet jeung moal mudal tank cai.When pipa cai berpungsi normal, cai di tank cai moal ngahontal rembesan cai, jadi teu perlu salempang ngeunaan cai ngalir jauh.


  • saméméhna:
  • Teras: