• page_head_bg

Tentang Kami

factory-(6)

Profil Perusahaan

Xiamen Yuanchenmei Industri & Trade CO., LTD diadegkeun dina 2013, mangrupakeun produsén profésional nu specializes dina ngembangkeun, desain, pabrik jeung diobral sagala jinis fittings Saniter.such sakumaha fittings tank Toilet, nyertakeun korsi toilet, Kuningan jeung faucets plastik, Bidet ABS & SS, Produk Pancuran sareng produk kamar mandi sanés.

Kusabab kapanggihna pausahaan, éta devotes sorangan pikeun Ngalanglang jeung nalungtik dina téhnologi produk hemat cai;balik konsumén jeung kualitas luhur jeung produk hemat cai jeung layanan sampurna.

Dina dasar kualitas, parusahaan urang locates produk urang kalawan "spasi kapribadian sarta perwujudan mulya", sarta ngarancang produk kalawan gagasan fashionable tur mulya pikeun minuhan kabutuhan consumers.At dina waktos anu sareng, ngalatih responsif, kuat jualan jeung tim jaringan jasa. , Di bumi sareng di luar negeri gaduh reputasi sareng reputasi anu luhur, ngajantenkeun merek janten merek anu kasohor sacara nasional!

Naha Pilih

Sumber anjeun hardware kamar mandi ti kami jeung anjeun bakal assured produk nu minuhan sarat plumbing ketat ti AS jeung Kanada .Disatujuan ku Amérika Society of Sanitary Insinyur, Asosiasi Standar Kanada jeung Universal Plumbing Codes (UPC), fittings kami geus siap pikeun diobral di pasar Anjeun, teuing .Kami ISO9001: 2008-Certified.Sadaya produk rengse anu inspected sapotong ku sapotong, pikeun mastikeun kualitas.Sareng salaku nilai tambah pikeun anjeun, produk kami dijamin salami 1 taun.Nyanggakeun janten bagian tina pamekaran bisnis anjeun, Inquire ayeuna.

factory-(5)
factory (4)

Jalur Produksi

Xiamen Yuanchenmei Industri & Trade CO., Ltd. diadegkeun dina 2014, nyaéta komitmen pikeun luhur-tungtung mandi aksésori ngembangkeun, produksi jeung jualan perusahaan, nu miheulaan pabrik kapang diadegkeun dina 2002, utamana dina aktipitas karét, kapang plastik. produksi, panalungtikan sarta pamekaran karya;Dina 2005 pikeun ngaronjatkeun departemén suntik molding, pausahaan ngahasilkeun sarta prosés molds suntik jeung sagala jinis produk plastik jeung karét;Taun 2012 nyetél perusahaan karét sareng plastik, khusus dina produksi sareng penjualan produk karét sareng silika gél, utamina pikeun kamar mandi, alat-alat bumi, éléktronika, alat listrik, sanitaryware, otomotif, médis sareng industri sanésna pikeun nyayogikeun produk karét sareng segel kualitas luhur. ;Kalawan ngembangkeun bisnis jeung guna adaptasi jeung paménta pasar profésional, nyetél Xiamen MuRuJia Trade Co., Ltd. dina 2014, sarta specilized dina R & D, produksi jeung jualan rupa asesoris mandi high-end, utamana panyambungna pan, panyambungna shifter, pipa taneuh jeung cingcin gasket, flappers, tombol push, sarta tank levers, ningkatna gaskets, kit jeung plastik Saniter séjén, karét, fittings hardware.

Pausahaan geus salawasna geus komitmen pikeun panalungtikan sarta pamekaran, inovasi, kualitas produk jeung jasa, sarta nyandak eta salaku pondasi ngembangkeun, Neruskeun ngembangkeun produk anyar pikeun minuhan kabutuhan pasar béda, Nyadiakeun layanan kualitas luhur profésional pikeun konsumén.

Dina dasar kualitas, parusahaan urang mendesain produk na dina gaya "individuality, spasi jeung martabat", sarta meets kaperluan konsumén jeung konsép fashion jeung martabat.Dina waktu nu sarua, Sanggeus dilatih responsif, saling kuat sarta tim layanan sarta ngabogaan reputasi luhur di imah na numpak, ku kituna brand geus jadi brand well-dipikawanoh sakuliah nagara!

Taros Kami

Nyanggakeun janten salah sahiji bagian tina pamekaran bisnis anjeun.