PRODUK

  • Specil Mini Pilot Anti-Siphon Toilet filling valve toilet cistern fittings

    Specil Mini Pilot Anti-Siphon Toilet ngeusian va...

    21-541

    Fitur Utama Diemsions Utama Desain Prinsip Gambar tina tingkat cai Gampang pikeun ngabersihan Sarat Usaha Ditampa Pangiriman Sarat: FOB, CFR, CIF, EXW, DDP, DDU, DAF Ditampa mata uang pembayaran: USD, EUR, GBP Ditampa tipe pembayaran: T/T, L/C,D/P,D/A Port Pengiriman: Xiamen Mitra Kami

  • Mini Pilot Anti-Siphon with unique design for Toilet filling valve toilet cistern fittings

    Mini Pilot Anti-Siphon kalayan desain unik pikeun T ...

    21-541

    Pedaran produk Ngaran: Mini Pilot ngeusian klep Tipe: A0006 Brand: Ycm Asal: Cina, Xiamen Dianggo: instalasi Manual Bahan: ABS OEM & OEDM Sumuhun Quality Garansi 1 Taun Quality jaminan Warna: Keramik Bodas spésifikasi: Salaku gambar mode kontrol Flushing: Pencét leungeun tipe Performance: Cai tank cai Jenis kagiatan: The toilet tank cai Dimensi Ditampa Pangiriman Sarat: FOB, CFR, CIF, EXW, DDP, DDU, DAF Mata uang pembayaran ditampa: USD, EUR, GBP Ac...

  • Toilet parts cistern fittings height adjuatable plastic sanitary fittings for universal market

    Bagian jamban cistern fittings jangkungna adjuatable ...

    21-541

    Katerangan Produk Jenis Usaha Produsén Nagara / Wewengkon: Fujian, Cina Produk Utama: Mékanisme Cistern, Barang Saniter, Bidet , Keran sareng Pancuran Produk Jumlah Karyawan: 51 – 80 Jalma Total Panghasilan Taunan: US$2.0 Juta – US$3.5 Juta Taun ngadegna Top 2010 3 Pasar: Asia 50% Éropa Kulon 15.00% Amérika Kalér 25.00% Amérika Kidul 15.00% Sertifikasi : ISO9001 Sertifikasi Produk : WRAS, CE, CUPC Mérek Dagang : Ycm D...

  • 1.6Mpa G1/2”thread adjustable filling valve in 8” to 13.5” for water closet in the bathroom

    1.6Mpa G1 / 2 "klep keusikan adjustable benang dina ...

    21-541

    Katerangan Produk Tipe Produk Bahan Klep Pangeusian adjustable POM + Karét Sealing + Suhu Cai Segel Silikon Gawé Dina: -50 ℃ atanapi + 70 ℃ Suhu Perawatan Warna POM Warna Asli + Biru Hirupna 50,000 kali atanapi 3 taun Jaminan Kualitas Timbal Waktos Pangiriman Gancang atanapi Tuturkeun Custome Syarat oge Kauntungan sejenna 1. Gaya Kontemporer Milih bahan baku anu ramah lingkungan.2. Desain basajan tur praktis, gampang pikeun masang.3. Nawiskeun pr affordable ...

TENTANG KAMI

  • Profil Perusahaan

    naha milih urang

    Xiamen Yuanchenmei Industry & Trade Co., Ltd., diadegkeun dina taun 2013, mangrupikeun produsén profésional anu khusus dina pamekaran, desain, pabrik sareng penjualan sadaya jinis kelengkapan Saniter.

  • Profil Perusahaan

    naha milih urang

    Kusabab kapanggihna pausahaan, éta devotes sorangan pikeun Ngalanglang jeung nalungtik dina téhnologi produk hemat cai;balik konsumén jeung kualitas luhur jeung produk hemat cai jeung layanan sampurna.

  • Profil Perusahaan

    naha milih urang

    Dina dasar kualitas, parusahaan urang locates produk urang kalawan "spasi kapribadian jeung perwujudan mulya", sarta ngarancang produk kalawan gagasan fashionable tur mulya pikeun minuhan kabutuhan konsumén.

  • Profil Perusahaan

    naha milih urang

    Dina waktos anu sami, ngalatih tim jaringan penjualan sareng jasa anu responsif, di bumi sareng di luar negeri gaduh reputasi sareng reputasi anu luhur, ngajantenkeun merek janten merek anu kasohor sacara nasional!

  • Profil Perusahaan

    naha milih urang

    Kami ISO9001: 2008-Certified.Sadaya produk rengse anu inspected sapotong ku sapotong, pikeun mastikeun kualitas.Sareng salaku nilai tambah pikeun anjeun, produk kami dijamin salami 1 taun.

  • Company Profile
  • Company Profile
  • Company Profile
  • Company Profile
  • Company Profile

BÉRITA PALING ÉNGGAL