• page_head_bg

Specil Mini Pilot Anti-Siphon Toilet ngeusian klep toilet cistern fittings

Katerangan pondok:

Sarat Pangiriman Ditampi: FOB, CFR, CIF, EXW, DDP, DDU, DAF

Mata uang pembayaran anu ditarima: USD, EUR, GBP

Jenis pembayaran anu ditampi: T / T, L / C, D / P, D / A

Pangiriman Port: Xiamen


Rincian produk

Tag produk

Fitur Utama

1

Diemsions Utama

3

Prinsip Desain

2

Ngagambar tingkat cai

4

Gampang beresih

Sarat Usaha

Sarat Pangiriman Ditampi: FOB, CFR, CIF, EXW, DDP, DDU, DAF
Mata uang pembayaran anu ditarima: USD, EUR, GBP
Jenis pembayaran anu ditampi: T / T, L / C, D / P, D / A
Pangiriman Port: Xiamen
 

Mitra Kami

A0007-1

  • saméméhna:
  • Teras: