• page_head_bg

Pasar Alat Bantu Mandi & Toilet 2021 Tumuwuh, Tren, Bagikeun Industri, Ukuran, Lingkup, Ramalan Industri Nepi ka 2027

7b9e08bc54fb60a5e3d8dfed3feffa1

7b9e08bc54fb60a5e3d8dfed3feffa1Laporan éta nawiskeun analisa sadaya-inklusif ngeunaan Pasar Alat Bantu Mandi & Toilet global kalayan nimbangkeun sagala aspek penting sapertos faktor kamekaran, konstrain, pamekaran pasar, kantong investasi luhur, prospek masa depan, sareng tren.Dina mimiti, laporan iklas tekenan kana tren konci na kasempetan nu bisa muncul dina mangsa nu bakal datang sarta positif dampak tumuwuhna industri sakabéh.

Paranti bantosan kamar mandi sareng toilét didamel pikeun masihan genah sareng betah operasi sareng alat anu dipasang di kamar mandi atanapi toilét.Alat-alat ieu ningkatkeun aksés ka toilét pikeun pasien sepuh sareng cacad.Sababaraha alat bantu kamar mandi-toilet anu umum kalebet commodes, raisers korsi toilét, angkat mandi, alat mandi, jsb. Kategori commode parantos ningkat paménta dina Alat Bantuan Kamar Mandi sareng Toilet.Alesan pikeun ieu nyaéta betah dianggo sareng ningkat tingkat nyoko pikeun produk.Naékna fokus para padagang pikeun nyayogikeun produk anu ramah-pamaké diperkirakeun bakal nyababkeun kamekaran pasar.

Pikeun ngurus populasi anu katépaan paménta pikeun suplai médis ningkat.Alat pangrojong pernapasan sapertos atomizer, mesin pangrojong kahirupan, generator oksigén, sareng monitor mangrupikeun alat médis anu paling sering dianggo dina perawatan klinis primér.Sumawona, COVID-19 parantos nyababkeun lonjakan ageung paménta pikeun suplai médis sapertos alat pelindung pribadi kalebet masker, sarung tangan, sareng kacamata pelindung.Kalayan naékna jumlah kasus COVID-19 sadunya, kabutuhan suplai médis terus ningkat, boh ti profésional kaséhatan sareng penduduk sipil pikeun tindakan pancegahan.

Dina Juli 2019, hiji tulisan dina KHN nyatakeun yén sakitar 25 juta urang Amerika anu sepuh di tempatna ngandelkeun bantosan ti jalma sanés sareng alat sapertos tongkat, toilét atanapi korsi pancuran pikeun ngalaksanakeun kagiatan sapopoé anu penting, numutkeun studi anyar anu ngadokumentasikeun kumaha umurna. déwasa adaptasi jeung ngarobah kamampuhan fisik maranéhanana.Tapi sajumlah ageung henteu nampi bantosan anu cekap.Ampir 60% manula anu ngagaduhan mobilitas parah dilaporkeun tetep di jero bumi atanapi apartemen tinimbang kaluar ti bumi.Dua puluh lima persén nyarios yén aranjeunna sering tetep dina ranjang.

Alat bantu pikeun jamban janten langkung populer di sakumna dunya.Pausahaan urang bakal nyadiakeun konsumén jeung runtuyan produk jeung jasa.ramatloka kami

www.ycmbathroom.com


waktos pos: Dec-16-2021