• page_head_bg

1.6Mpa G1 / 2 "klep keusikan adjustable thread dina 8" nepi ka 13.5 "pikeun pacilingan cai di kamar mandi

Katerangan pondok:

Adjustable ngeusian klep dina 8 ″ nepi ka 13 ″ Jangkungna range.Pressure design


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Jenis produk Adjustable ngeusian klep
Bahan POM + Sealing Karét + silikon Seal
Suhu cai Gawé Dina: -50 ℃ atawa + 70 ℃ temprature
Perlakuan Warna POM Warna aslina + Biru

 

Saumur hirup 50,000 kali atanapi 3 taun Jaminan Kualitas
Waktos prosés Pangiriman gancang atanapi Tuturkeun Sarat Custome ogé
Kauntungan sejenna 1.Contemporary Style Milih bahan baku ramah-lingkungan.

2. Desain basajan tur praktis, gampang pikeun masang.

3. Nawiskeun hiji harga affordable tapi kualitas alus teuing.

4. Minuhan sadaya standar internasional pikeun kaamanan.

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: Barang dibungkus ku kantong PE atanapi kantong Gelembung salaku universal
Kotak Warna pikeun Pilihan
Blister & Kartu Warna pikeun pilihan
Bodas Box atanapi Brown Box
Master ékspor karton
 
Palabuhan: Xiamen, Shenzhen
Waktos kalungguhan: Dina 25 dinten nalika PI dikonfirmasi ku palanggan

Naha Milih Kami

1. Dipercaya & dipercaya-pantes supplier di china
2. The pangalusna jasa Saatos-jualan
3. Harga pangalusna ti produk uas sarua.
4. Pangalusna saméméh-jualan serive
5. Gancang eupan balik kana sagala urusan sapopoé
6. Sistim kualitas-ngatur sora

3
22
2
5

FAQ

Q1: Dimana pabrik anjeun lokasina, kumaha abdi tiasa didatangan dinya?
Pabrik kami aya di No.343, Sheqingli, Kota GuanKou, Distrik JiMei, Kota Xiamen, Fujian Pro. Butuh 35 menit ti Bandara ka pabrik kami, sareng 20 Menit ti stasiun karéta ka pabrik kami. Sadaya klien kami, ti bumi atanapi luar negeri, anu warmly weclome nganjang kami.
Q2: Naon produk utama anjeun?
Produk utama kami nyaéta fittings tank toilét, nyertakeun korsi toilét, handshower & rainshower set, Kuningan & Plastic keran, sagala jinis Toilet Drain Pipes, jeung dapur Sanitary wares jeung sajabana.
Q3: Dupi anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?
Kami kombinasi, 80% manufaktur & 20% Trading.We gaduh mesin nguji pikeun tekanan cai Low & High, Laju aliran siram, Pancuran semprot aliran rate.Our pabrik boga 1200 méter pasagi sarta leuwih ti 50 pagawe terampil.
Q4: Sabaraha lami kanggo ngadamel pesenan palanggan?
Butuh 45-60days sanggeus kami nampi deposit na confime unggal detailes.
Q5: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
Sampel gratis, anjeun ngan ukur kedah mayar biaya kurir, anu tiasa dipulangkeun ka anjeun nalika anjeun nempatkeun pesenan resmi.
Q6: Naha anjeun gaduh QC atanapi standar kaamanan pikeun produk anjeun?
Simkuring gaduh tim QC profésional mariksa bahan jeung cotrol unggal proceedure of production.Our pabrik ieu inspected ku sababaraha brand badag di worldwide.And produk urang dijual di nagara Tenggara pikeun taun.


  • saméméhna:
  • Teras: